Wedding Station

De dag, jullie dag, het wordt een topdag. Jullie, het gaat om jullie, jullie stijl, jullie manier van leven. De ceremonie, het jawoord, jullie zeggen het. Het feest, jullie plezier, jullie in het stralende middelpunt. De gasten, jullie leuke lieve vrienden, familieleden en collega’s, ze genieten. Al die liefdevolle momenten wil je vastleggen en voor altijd bewaren. Want voor je het weet is het voorbij, die mooie dag!
wedding station 15
BRUIDSFOTOGRAFIE

Bruid en bruidegom vieren feest en op die dag vang ik exact op de goede momenten heel ongedwongen alle mooie, blije en ontroerende emoties. Met Wedding Station kun je ervan op aan dat elk detail op een unieke manier in beeld wordt gebracht met liefde, humor en stijl. De fotoreportage wordt een weerspiegeling van hoe jullie die speciale dag hebben beleefd.

Wennen aan de camera, dat moet iedereen. Rust brengen, want het is best spannend. En vrolijkheid, het is een mooi moment. Laten gebeuren en indien nodig subtiel bijsturen. Dan ……. de mooiste leukste grappigste ontroerendste blikken vangen.

Als mijn stijl van fotografie bij jullie past, maak ik graag een keer kennis. Ik ontmoet jullie graag om alles te weten te komen over hoe jullie speciale dag er uit gaat zien. Uiteraard beantwoord ik al jullie vragen en geef ik jullie leuke ideeën mee. Het verdere contact verloopt dan via e-mail of per telefoon. Skype is ook nog een optie. Komen jullie liever bij mij langs in Hilversum dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom.

Op de dag zelf ben ik er zo onopvallend mogelijk bij om alle mooie en bijzondere momenten vast te leggen. Zo hoop ik jullie te kunnen verrassen bij het bekijken van de foto’s en jullie weer even mee terug te kunnen nemen naar het moment zelf. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren, alleen zo nodig een beetje bij te sturen. Kijk vooral niet in de camera maar naar elkaar, wees jezelf en geniet van elk moment. Ik kan me goed inleven in alle emoties die jullie hebben op deze dag en zal er op de achtergrond bij zijn om deze te vangen.

Na afloop zal ik als eerste een preview van de dag sturen. In het geval dat jullie kiezen voor een album, zal ik die gaan samenstellen. Voor het trouwalbum zal ik de eerste keuze maken, zodat het lastige kieswerk alvast gedaan is. Uiteraard mogen jullie feedback geven om zo samen tot een fantastisch album te komen dat helemaal naar wens is.

wedding station

REVIEWS

“Majorie is een geweldige fotograaf. Haar foto's zijn kleurrijk, vrolijk en spontaan (net als zij zelf is!). De fotoshoot was heel ongedwongen en heeft prachtige foto's opgeleverd. Tijdens de ceremonie heeft zij vanuit verschillende hoeken foto's gemaakt, terwijl wij het zelf niet eens doorhadden. Ze heeft goed oog voor detail en wij waren verrast door alle grote en kleine herinneringen die ze heeft vastgelegd. Het contact was persoonlijk en prettig én we ontvingen onze foto's al heel snel na de bruiloft. We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Wedding Station.”

- Sandra -

Wedding station heeft van onze prachtige trouwerij een geweldige
herinnering gemaakt. Vooraf alles helemaal doorgesproken, en het album is echt top! Het voldoet aan al onze wensen! Zeker een aanrader!

- Jojanneke -

Fantastische foto’s. Veel dank voor het vastleggen van ons huwelijk. Kan er naar blijven kijken!

- Tessa -

Prachtige foto's waar je uren naar blijft staren!

- Ester & Tjerry -

01
of
04
WAT KRIJGEN JULLIE?
De overige beelden krijgen jullie geheel bewerkt op groot formaat in een prachtige online gallery te zien. Zo kunnen jullie ze delen met vrienden en familie en iedereen kan de foto’s kosteloos downloaden. Dus helemaal in eigen beheer en rechtenvrij zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken op elk gewenst formaat en in de hoeveelheid die nodig is. Het streven is om alles binnen 6 weken na trouwdatum afgerond te hebben zodat jullie zo snel mogelijk kunnen nagenieten van alle mooie herinneringen.

WIL JIJ EEN WEDDING SHOOT?

Sommige momenten wil je gewoon niet vergeten