Station to Station, photography by Majorie » Photography by Majorie

Station to Station

Station to Station is er voor bijzondere foto’s en reportages van alle waardevolle gebeurtenissen in je leven, niet standaard maar origineel, van hoge kwaliteit en met aandacht gemaakt.

Waar staat Station to Station voor?
Station to Station is echtheid, creativiteit, enthousiasme, gevoel en persoonlijke sfeer, zacht, liefdevol, natuurlijk, kleurrijk, dromerig romantisch of juist stoer, karakteristieke locaties, typerende settings en styling en niet geposeerd maar shoots in een gemoedelijke sfeer gebaseerd op vertrouwen.

Of je nu je liefde wilt vieren, je zwangerschap wereldkundig wilt maken, je pasgeboren baby aan het hele land wilt showen of een uniek moment van je kleuter, basisschoolkind of puber wilt vastleggen, door mijn lens krijgt jouw persoonlijke verhaal de glans die het verdient en nog veel meer.

Hoe is Station to Station ontstaan?
Eerst was er Wedding Station. Vele bruiden en gommen kwamen langs om hun mooiste dag te laten vereeuwigen. Het was steeds een groot avontuur. Maar er zijn in het leven nog andere stations om bij stil te staan en dus valt er nog veel meer fotoplezier te beleven. Op volgorde van tijd is er de liefde, het huwelijk, de zwangerschap, de geboorte en de opgroeiende kinderen. Hoe gaaf zou het zijn om al die levensfasen op eenzelfde unieke manier in beeld te brengen?

Waar sta jij even stil? Bij Love Station, Wedding Station, Mini Me Station of Kids Station? Ik ben er bij om met mijn camera jouw mooiste momenten in beeld te brengen als bijzondere herinnering voor later.

FooterGraphic-PhotoCircleKids280px