Mini Me Station

Jouw buik, die trotse bolle buik en het kleine wezentje daarbinnen dat groeit tot het de wereld in kan. En dan op een dag ligt het in je armen, zacht en kwetsbaar, en steelt het alle harten. Die overweldigende momenten wil je vastleggen en voor altijd bewaren. Want wat ís het een wonder!
ZWANGERSCHAP & NEWBORN

Bij je thuis of op een andere plek waar het fijn en comfortabel voor jou is kom ik de schoonheid van jouw zwanger zijn vastleggen, ongedwongen en heel relaxed.

En als de bevalling achter de rug is maak ik een fotoreportage van het allermooiste kindje dat er is. Met Mini-Me Station heb je straks unieke foto’s in handen van jezelf als zwangere vrouw en/of van je pasgeboren baby in een sfeer die helemaal bij jou past. Want wat is er mooier dan tastbare herinneringen aan deze tijd in de vorm van foto’s van je kleintje, alleen of samen met het hele gezin.

Tijdens de voorbereiding besteed ik veel aandacht aan styling, setting, decor, accessoires en props. Daarnaast ontvang je van mij kledingadvies en handige tips die erg van belang kunnen zijn voor de fotoshoot.

Omdat het natuurlijk fantastisch is om zowel zwangerschapsfoto’s als babyfoto’s/newbornfoto’s te laten maken, heb ik een speciaal pakket voor je samengesteld zodat je beide periodes professioneel kunt laten vastleggen voor een waanzinnig scherpe prijs. Wil jij weten wat jouw investering is, bekijk mijn prijzen.

zwangerschaps & newborn

REVIEWS

Dit zijn geen gewone foto’s, maar kunstwerkjes!

- Anita -

Trots! Prachtige herinneringen... onze kleine man alweer 5 maanden!!

- Rianne -

Het resultaat siert nog iedere dag de babykamer

- Inge -

01
of
04
WAT KRIJG IK?
Het mooie van deze shoot is dat jullie zelf de uiteindelijke beelden kiezen. Je hebt keuze uit allerlei verschillende pakketten waardoor je zelf bepaalt hoeveel foto’s je afneemt. De door jou geselecteerde foto’s werk ik verder uit met al mijn vakkennis en liefde voor fotografie. Dit resultaat ontvang je via een prachtige online gallery waarbij de foto’s bekeken, gedownload en gedeeld kunnen worden met familie en vrienden. Dus helemaal in eigen beheer en rechtenvrij zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken op elk gewenst formaat en in de hoeveelheid die nodig is. Wil je hierover advies ontvangen dan help ik je graag verder. Als je het leuk en handig vindt kan ik ook een leuk aandenken voor je maken in de vorm van een mini album.

WIL JIJ EEN MINI ME SHOOT?

Sta even stil bij dit bijzondere moment, dan leg ik het vast voor later