Station to Station, photography by Majorie » Photography by Majorie

Mijn werkwijze

Wennen aan de camera, dat moet iedereen. Rust brengen, want het is best spannend. En vrolijkheid, het is een blij moment. Laten gebeuren en indien nodig subtiel bijsturen. Dan …… de mooiste leukste grappigste ontroerendste blikken vangen.

Eerste contact
Wie ben jij, wie zijn jullie, wie ben ik en wat is het plan? Dat bespreken we als eerste. Het gaat erom dat jij je straks in de foto’s herkent. In het geval van een bruidsreportage nemen we het programma en de locaties door. Om inspiratie op te doen voor de setting, de kleuren, de stijl en het licht wil ik het hele verhaal horen.

Aan de slag
Wat is nodig om met de foto’s jouw verhaal te vertellen? Ik ga op zoek naar een passende locatie, doe inspiratie op voor de styling en indien gewenst zorg ik voor attributen. Op de dag zelf doe ik nog een laatste check. Camera, batterijen, flitser, geheugenkaart, heb ik alles?

De shoot
We zien elkaar op de afgesproken plek, gaan vol enthousiasme aan het werk en hebben vooral lol. Doe of ik er niet ben! Beweeg, lach, maak grappen, droom weg, wees intiem, niks is te gek. Het komt allemaal ten goede van het resultaat. Ondertussen vang ik met mijn camera de mooiste en leukste beelden.

Eindresultaat
En dan komt de spannende dag dat de foto’s klaar zijn. Over hoe je de reportage in ontvangst neemt, spreken we van tevoren iets af. In ieder geval laat ik het resultaat zien in een online galerie. Daarin kun je zelf bepalen hoe en met wie je de foto’s wilt delen.

FooterGraphic-PhotoCircleWerkwijze280px