Love Station

Je bent tot over je oren, vlinders in je buik, het is niet te ontkennen en je wilt het van de daken schreeuwen. Die schittering in je ogen, die blos op je wangen, iedereen kan het aan je zien. Je bent smoorverliefd en de wereld zal het weten. Ook na die eerste verliefdheid, al die geluksmomenten wil je vastleggen en voor altijd bewaren. Want oh wat is het leven mooi!

love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station

DE SHOOT

Wennen aan de camera, dat moet iedereen. Rust brengen, want het is best spannend. En vrolijkheid, het is een blij moment. Laten gebeuren en indien nodig subtiel bijsturen. En dan kan ik als fotograaf de mooiste leukste grappigste ontroerendste blikken vangen.

Wie ben jij? Wie zijn jullie? Wie ben ik en wat kan ik voor jullie doen? Dat bespreken we als eerste. Het gaat erom dat jij je straks in de foto’s herkent. Om inspiratie op te doen voor de setting, de kleuren, de stijl en het licht ben ik heel benieuwd naar het hele verhaal!

Met welke foto’s vertellen we het best jouw verhaal? Ik ga op zoek naar een passende locatie, doe inspiratie op voor de styling en kleding en zonodig zorg ik voor attributen. We bespreken op welk tijdstip van de dag er het mooiste licht zal vallen. Vaak is dat vlak voor zonsondergang ofwel de ‘golden hour’. Op de dag zelf doe ik nog een laatste check. Camera, batterijen, flitser, geheugenkaart, heb ik alles?

We zien elkaar op de afgesproken plek, gaan vol enthousiasme aan het werk en hebben vooral lol. Doe of ik er niet ben! Beweeg, lach, maak grappen, droom weg, wees intiem, niks is te gek. Het belangrijkste is dat jullie het leuk hebben samen, dat zorgt voor een optimaal resultaat. Ondertussen vang ik met mijn camera de mooiste en leukste beelden en alle details van jullie geluk.

van lieve koppels

REVIEWS

review roeline

Ik ben echt zo ontzettend blij met de foto’s, zo mooi! Heel veel dank aan de geweldige fotografe Majorie.

- Roeline -

love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station
love station

01
of
04

WAT KRIJG IK?

En dan komt de spannende dag dat de foto’s klaar zijn. Je ontvangt tussen de 20 en 30 foto’s die ik een mini album verwerk als leuk aandenken. Natuurlijk krijgen jullie de foto’s ook digitaal geheel bewerkt op groot formaat in een prachtige online gallery te zien. Zo kunnen jullie ze delen met vrienden en familie en iedereen kan de foto’s kosteloos downloaden. Dus helemaal in eigen beheer en rechtenvrij zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken op elk gewenst formaat en in de hoeveelheid die nodig is. Wil je hierover advies ontvangen dan help ik je graag verder.

love station

WIL JIJ EEN LOVESHOOT?

Met zorg, liefde en passie gemaakt