Kids Station

Kijk eens die dromerige ogen, die stoere snoet, dat ondeugende koppie! Moet je zien hoe lief hij lacht, hoe blij zij kijkt, hoe leuk zij dansen! Kijk nou hoe grappig zijn haar zit, hoe gaaf dat jackie haar staat. Al die smeltmomenten wil je vastleggen en voor altijd bewaren. Want oh wat gaat het snel!
4A3A5610-2
4A3A4810
4A3A5545
EEN FEESTJE

Kinderen, groot of klein, zijn een grote inspiratiebron voor mij en het is een feestje om mee te gaan in hun fantasie. Als moeder van twee kinderen en sinds 2016 ook schoolfotograaf, heb ik al heel wat kinderen voor mijn lens gehad. Van baby tot tiener, elke leeftijd heeft z’n charme en vergt weer een andere aanpak. Hoe bijzonder is het dan ook om de ontwikkeling van je kind(eren) op professionele wijze vast te laten leggen door een fotograaf. Als herinnering voor later, als cadeau of gewoon als een bijzonder uitje of een speciale gelegenheid.

In de voorbereiding besteed ik veel aandacht aan styling en setting en geef ik advies over de kleding. Tijdens de shoot krijgen de kinderen de ruimte om te wennen aan de situatie zodat ze op hun gemak zijn en ze zich helemaal kunnen uitleven. Vooral bij de wat jongere kinderen is de spanningsboog niet heel erg groot dus probeer ik de shoot zo kort mogelijk te houden. Wel zal ik ervoor zorgen dat alles erop staat zodat er na afloop keus genoeg is!

kids station

REVIEWS

Bij Majorie voelde Amy zich gelijk op haar gemak. Daarom kon ze lekker ongedwongen bewegen. Het voelde totaal niet als poseren. En dat levert de mooiste plaatjes op! Je merkt dat Majorie het leuk vindt om met kinderen te werken. Mijn dochter voelde zich gelijk thuis en dat levert bijzondere en vooral spontane fotomomenten op. Dus niet zo standaard en doorsnee maar een bijzonder aandenken.

- Wendy -

Prachtige foto's van Fiene gemaakt door Station to Station Photography uit Hilversum.

- Astrid -

01
of
04
WAT KRIJG IK?
Met de foto’s van Kids Station heb je echt iets bijzonders in handen. Het plezier spat van het beeld af. Je kind staat er niet met een geposeerde grimas op, maar ongedwongen als zichzelf. Jullie kiezen de uiteindelijke beelden. Dit is samen te stellen in verschillende pakketten zodat jullie zelf bepalen hoeveel foto’s er afgenomen worden. De foto’s krijg je helemaal in eigen beheer en rechtenvrij zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken op elk gewenst formaat en in de hoeveelheid die nodig is. Wil je hierover advies ontvangen dan help ik je graag verder. Als je het leuk en handig vindt kan ik ook een leuk aandenken voor je maken in de vorm van een mini album.

WIL JIJ EEN KIDS SHOOT?

Take the camera where the fun is!