Fine Art Station

Wil je echt iets bijzonders laten maken? Iets om uit te vergroten? Iets voor aan de muur waar je jaren lang plezier van zal hebben? Kies dan voor Fine-art portretfotografie. Hierbij gaat het om speciale aandacht en oog voor detail. Licht en emotie spelen bij deze stijl een grote rol om een zo mooi mogelijk kunstwerk neer te zetten. Een tijdrovend proces, maar het resultaat is dan ook wel heel uniek en stijlvol. Bijna schilderachtig gewoon!
FINE ART FOTOGRAFIE

Een goede voorbereiding is van groot belang. Telefonisch overleggen we over kleding, accessoires, achtergrond, locatie en eventueel visagie.

Tijdens de shoot ga ik op zoek naar een bepaalde schoonheid, het juiste detail en die ene emotie. Puur en simpel. Dat houdt vaak in dat ik vraag om juist niet te lachen, (don’t say cheese!) zodat ik de ECHTE emoties kan vangen en niet die vaak zo geforceerde lach.

fine art

REVIEWS

Aangenaam verrast door de prachtige foto’s van onze kinderen! Majorie is zoveel creatiever dan de meeste fotografen die ik ken. Ze denkt ook graag mee en geeft eerlijk haar mening over wat wel en niet mooi overkomt op de foto.

- Maaike -

01
of
04
WAT KRIJG IK?
Een mooie fine-art foto vraagt om met zorg en kwaliteit te worden afgedrukt. Daarom zal ik een beeld naar keus laten afdrukken op een zeer goede kwaliteit fine art papier soort. Wil je er meer over weten? Neem contact met mij op en ik vertel je er heel graag meer over.

WIL JIJ EEN FINE ART SHOOT?

Capturing life. Creating art.