Family Station

Familieleden houden van elkaar, hebben plezier, maken fouten, geven niet op, worden boos, zeggen sorry, geven knuffels, zijn gelukkig, laten elkaar niet in de steek, horen bij elkaar, zijn verbonden.
WAARDE VAN FAMILIE

Dat familie belangrijk voor elkaar is merk ik elke dag opnieuw als ik naar mijn eigen situatie kijk. Als kind ben ik samen met mijn ouders, broer en zusje de halve wereld over geweest. Desondanks zijn we altijd bij elkaar in de buurt gebleven. Het gevolg is dat mijn kinderen hun opa's en oma’s wekelijks mee maken, dat ze vaak leuke uitjes plannen met hun ooms en tantes en regelmatig spelen met neefjes en nichtjes.

Op je familie kan je altijd rekenen. Maar hoe vaak sta je nu eigenlijk met elkaar op de foto? De waarde van een familiefoto groeit naar mate we ouder worden. Bovendien is het een mooi moment om weer even samen te zijn en door middel van bijzondere foto’s te laten zien dat jullie bij elkaar horen.

Samen met jullie maak ik er een spontane, originele en vooral gezellige familieshoot van. Een fotoshoot vol interactie, lol en plezier! Dit kan zijn van de kinderen, kleinkinderen, met het hele gezin, van de zwangerschap in combinatie met de rest van het gezin, of zelfs met de hele familie. Huisdieren kunnen hierin ook een belangrijke rol spelen.

De fotoshoot kan plaatsvinden tijdens een zo veel jarig huwelijksfeest of een verjaardag. Of we maken gewoon een wandeling op de hei. Liever uitwaaien op het strand? Ook dat kan.
Als je met meerdere mensen op de foto gaat kan het mooi zijn om een eenheid te creëren. Het is dan belangrijk om de kleding op elkaar af te stemmen. Ik adviseer jullie hier van te voren over en geef jullie allerlei tips.

family station

REVIEWS

Zo ontzettend blij met de foto's van ons gezin. En de foto's van Dylan zijn fantastisch. Ik verdrink in zijn ogen. Ik blijf fascinerend afvragen wat er in zijn koppie omgaat. Super trots op het resultaat Majorie!

- Maaike -

Briljante foto’s!!! Alle credits voor de fantastische fotograaf!

- Suzanne -

De beste fotograaf die voor de gaafste foto's zorgt. Net anders dan anders, in de meest positieve zin.

- Marieke & Richard -

Majorie zorgt ervoor dat iedereen zich ontspant en met iets bezig is zodat het spontane foto's worden. Oog voor detail en ze weet precies het moment voor het juiste plaatje.

- Monique

A DAY IN YOUR LIFE
Ben jij ook zo gehecht aan die alledaagse momenten van jullie gezinsleven? Welke momenten uit je leven blijven voor altijd bij je? Is dat de geboorte van een kind? Je huwelijksdag? Afscheid van je lagere schoolperiode? Of die ene speciale verjaardag? Al deze geluksmomentjes zal je niet snel vergeten en zullen ongetwijfeld ook wel ergens een keer op de foto staan. Maar hoe zit het met die alledaagse momenten? Gewoon een dag uit je leven…… Zijn dat juist niet de momenten die je koestert en ook wilt blijven herinneren? Samen koken, samen eten, samen fietsen op de hei, stoeien met papa, knuffelen met mama. Hoe geweldig zou het zijn om later terug te kunnen kijken op hoe het vroeger thuis was. ‘A day in your life’ fotoshoot zijn ECHTE familie foto’s zonder te poseren!

01
of
04
WAT KRIJG IK?
Jullie kiezen de uiteindelijke beelden. Dit is samen te stellen in verschillende pakketten zodat jullie zelf bepalen hoeveel foto’s er afgenomen worden. De foto’s krijg je helemaal in eigen beheer en rechtenvrij zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken op elk gewenst formaat en in de hoeveelheid die nodig is. Wil je hierover advies ontvangen dan help ik je graag verder. Als je het leuk en handig vindt kan ik ook een leuk aandenken voor je maken in de vorm van een mini album.

WIL JIJ EEN FAMILY OF DAY IN YOUR LIFE SHOOT?

Life is like a journey on a train with all it’s different stations