Business Station

Wat is het belang van een goed zakelijk portret? Portretten die vaak binnen enkele seconden worden beoordeeld en de basis leggen voor een eerste indruk.

ZAKKELIJKE PORTRETTEN - PERSONAL BRANDING SHOOT

Bijna dagelijks zijn we ermee bezig: social media. Een manier om met de buitenwereld in contact te blijven, ons netwerk te verbreden of op zoek te gaan naar werk.
Je profiel foto is dus de eerste indruk die mensen van jou krijgen. Daarbij maakt een professionele foto een betere indruk dan een telefoon foto, want met een goed portret val je op!

Een profiel foto is doorgaans klein van formaat. Je moet dus een zo duidelijk mogelijk beeld van jezelf neerzetten waarbij uitsnede en gezichtsuitdrukking een belangrijke rol speelt.

Voor iemand die op zoek is naar een baan is een professionele foto een goede opening om op te vallen bij een werkgever. Wanneer deze foto ook op je LinkedIn en evt op je Facebook en Twitter account staat, geef je helemaal de juiste indruk. Een goed zakelijk portret is dus ontzettend belangrijk!

Zakelijke portretten van de medewerkers van je bedrijf maakt ook een goeie indruk en creëert een eenheid op je web site. Iedereen op zijn best op een en dezelfde manier gefotografeerd.
De mensen zijn tenslotte het belangrijkste onderdeel van ieder bedrijf.
Goede portretfoto’s laten zien dat mensen trots zijn op hun werk en het naar hun zin hebben.

Zo probeer ik de unieke sfeer van ieder bedrijf mee te nemen in de portretfoto’s en onderscheidt jouw bedrijf zich van de rest.

Als ondernemer of zzp-er is het meer dan ooit belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven. Met een 'personal branding shoot' zet je je bedrijf krachtig neer en laat je jouw doelgroep zien wie de persoon achter jouw bedrijf is. Zo maak je contact met je volgers! Geen betere intro dan een goeie foto van jezelf.

Zakelijke fotoshoot

REVIEWS

Heel fijn samen in overleg sfeer, kleding en lokatie bepaald zodat ik met een goed gevoel de fotoshoot in ging en erg blij was met het eindresultaat!

- Monique Morel -

Ik heb Majorie gevraagd om mij te helpen met professionele foto's waarbij ik niet alleen professioneel, maar ook daadkrachtig en toch toegankelijk wilde overkomen. Ze wist mij snel op mijn gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren. Hiermee was het een super fotoshoot en ben meer dan blij met het resultaat!

- Jamie Busch -

TARIEVEN

*extra foto’s zijn e.v.t. bij te kopen tegen een gereduceerd tarief

1 LinkedIn portret

€95,- excl. BTW
Studio Loosdrecht

Profiel Shoot 1 persoon

€175,- excl. BTW
5 foto’s digitaal naar keuze
e.v.t. kleding wissel
Studio Loosdrecht of op lokatie (reiskosten niet inbegrepen)

Hele team op de foto

v.a. €395,- excl. BTW afhankelijk van het aantal personen en de duur van de shoot.
Portretten en e.v.t. groepsfoto’s van het hele team op lokatie (reiskosten niet inbegrepen)

WIL JIJ EEN ZAKELIJKE SHOOT?

Een goed portret maakt het verschil!