Station to Station, photography by Majorie » Photography by Majorie

En een kleine wereld, als blijkt dat ik al eerder schoolfoto’s heb mogen maken van deze twee kanjers. 😉 Het was een prachtige dag om een fotoshoot te doen en het geluk spat eraf bij dit gezin. Dat maakte het vrij gemakkelijk om deze beelden te kunnen maken. Het lage zonnetje en de perfect op elkaar afgestemde kleding hielp natuurlijk ook mee! 

SHARE TO:

Sandra en Luuk ontmoette ik voor het eerst begin van dit jaar in hun gezellige appartement in Utrecht.

We wisselden ideeën uit over hoe hun trouwdag er uit zou moeten zien. Hun groene Peugeotje werd genoemd en als bruidstaart de heerlijke vlaaien uit Limburg, waar Luuk vandaan komt. Ook vertelden ze dat ze graag buiten zouden willen trouwen…… Nou dat lukte!

Het was een prachtige dag en de temperaturen liepen hoog op. En zodra hun “Ja’s!” waren gezegd en de laatste woorden van de ambtenaar waren gesproken begon het te spetteren.

Gelukkig waren we die ochtend al op pad geweest om prachtige foto’s te maken in de bossen en velden van de Bilt.

Dat ik drie dagen later een teek met een enorme bloeduitstorting eromheen ontdekte nam ik voor lief. Deze toffe reportage en dit spontane bruidspaar was het dubbel en dwars waard! 😉

SHARE TO:

Toen Amy mij vroeg of ik een keer foto’s van haar wilde maken was ik natuurlijk gelijk enthousiast! Toen ik voorstelde om iets te doen met een pony, antwoorden ze volmondig “jaaaaaa!” Samen gingen we op zoek naar de perfecte outfit, een leenpony die ze goed kende en een geschikte lokatie. Pino en Amy bleken de perfecte match te zijn voor deze fotoshoot. Het was een feestje om ze te mogen fotograferen.

SHARE TO: