Station to Station, photography by Majorie » Photography by Majorie

Sandra en Luuk ontmoette ik voor het eerst begin van dit jaar in hun gezellige appartement in Utrecht.

We wisselden ideeën uit over hoe hun trouwdag er uit zou moeten zien. Hun groene Peugeotje werd genoemd en als bruidstaart de heerlijke vlaaien uit Limburg, waar Luuk vandaan komt. Ook vertelden ze dat ze graag buiten zouden willen trouwen…… Nou dat lukte!

Het was een prachtige dag en de temperaturen liepen hoog op. En zodra hun “Ja’s!” waren gezegd en de laatste woorden van de ambtenaar waren gesproken begon het te spetteren.

Gelukkig waren we die ochtend al op pad geweest om prachtige foto’s te maken in de bossen en velden van de Bilt.

Dat ik drie dagen later een teek met een enorme bloeduitstorting eromheen ontdekte nam ik voor lief. Deze toffe reportage en dit spontane bruidspaar was het dubbel en dwars waard! 😉

SHARE TO:

Toen Amy mij vroeg of ik een keer foto’s van haar wilde maken was ik natuurlijk gelijk enthousiast! Toen ik voorstelde om iets te doen met een pony, antwoorden ze volmondig “jaaaaaa!” Samen gingen we op zoek naar de perfecte outfit, een leenpony die ze goed kende en een geschikte lokatie. Pino en Amy bleken de perfecte match te zijn voor deze fotoshoot. Het was een feestje om ze te mogen fotograferen.

SHARE TO:

“Eigenliefde is de meest pure vorm van LIEFDE. Wanneer je in puurheid kan genieten van je zijn, dan pas kun je onvoorwaardelijk anderen liefhebben en keuzes maken vanuit je hart.” Zo mooi gezegd door Monique, coach, organizer, ondernemer maar vooral levensgenieter. Ze weet het beste uit mensen & situaties te halen zo ook uit deze fotoshoot! De foto’s laten Monique zien zoals ze is. Puur, open, eerlijk, enthousiast, en zelfverzekerd. Ik heb bewondering voor haar als persoon en hoe ze in het leven staat.

Fotoshoot

SHARE TO: