Station to Station, photography by Majorie » Photography by Majorie

“Eigenliefde is de meest pure vorm van LIEFDE. Wanneer je in puurheid kan genieten van je zijn, dan pas kun je onvoorwaardelijk anderen liefhebben en keuzes maken vanuit je hart.” Zo mooi gezegd door Monique, coach, organizer, ondernemer maar vooral levensgenieter. Ze weet het beste uit mensen & situaties te halen zo ook uit deze fotoshoot! De foto’s laten Monique zien zoals ze is. Puur, open, eerlijk, enthousiast, en zelfverzekerd. Ik heb bewondering voor haar als persoon en hoe ze in het leven staat.

Fotoshoot

SHARE TO:

 

Voor alles een 1ste keer

Een mijlpaal!
We komen allemaal wel eens op een punt dat je terug kijkt en denkt aan ‘de eerste keren’.
Je eerste schooldag, je eerste tand er uit, je eerste bezoek aan de kapper, je eerste liefde, je eerste verjaardag en je eerste keer taart eten!
Dat mag gevierd worden en een foto mag dan natuurlijk niet ontbreken.

En als kers op de taart kwam de krant op bezoek om een kijkje te nemen achter de schermen en plaatsten een heel gaaf stuk in de krant over twee pagina’s!

 

SHARE TO:

En als het dan een keertje sneeuwt in Nederland dan maken we daar graag gebruik van om eens wat leuke beelden te maken. Ik had afgesproken met de moeder van deze 3 kanjers om contact te zoeken zodra het ook maar een beetje zou gaan sneeuwen. En een beetje sneeuwen, dat deed het! We werden het weekend van 11 februari getrakteerd op een flink pak sneeuw. Massaal trokken gezinnen er op uit om te genieten van alle sneeuwpret. Zo ook Olivier, Quirijn en Julian, 3 broertjes uit Bussum.

SHARE TO: